Denne otvorené v čase od  7:30 do 23:00

Máme zatvorené

+421 (0) 41 286 12 16      +421 (0) 902 421 899

Týždenné MENU

Týždenné menu

Dnes sme si pre Vás pripravili  PONDELOK 2. 10. 2023

POLIEVKA // ZUPPA

Kapustnica s bravčovým a údeným mäsom, klobáskou a sušenými hubami  0,20 l  //  3,50 €  12

Zemiakovo - bryndzový krém so slaninkou   0,20 l  //  3,00 €  7,12

 

CESTOVINY // PASTA

Risotto crudo e asparagi    300 g //  8,40 €    

Krémové rizoto restované s talianskou sušenou šunkou, zelenou špargľou, maslom a parmezánom  ( 7,9,12 )

Penne vegetariana   300 g // 7,90 €

Cestovina restovaná s čerstvým feniklom, cesnakom, cibuľkou, citrónovou kôrou a mascarpone, parmezán  1,7,9,12

Bavette di pollo e verdura alla griglia     350 g //  11,90 €    

Cestovina restovaná na oliv. oleji s grilovanými kuracími kúskami a grilovanou zeleninou, parmezán   ( 1,3,7,12 )

Risotto goji e Roastbeef di vitello   350 g //  120 g //  11,20 €    

Krémové rizoto s goji ( kustovnica čínska) marinovaná v bylinkovom likéry -  restované s  maslom a parmezánom – podávané s teľacím Roastbeefom ( tenké plátky krájané na studeno )   ( 7,9,12 )

Fettucine alla Italia   300 g // 10,40 €

Čerstvá cestovina restovaná so Sicílskymi  polosušenými paradajkami, bambusovými výhonkami, talianskym korením zo sušených paradajok, capár, olív, vňaťky a píniových orieškov – podávané s grilovanou sviečkovou z bielej tresky   1,3,4,8,9,12

Ravioloni zucca    350 g //  11,90 €    

Čerstvá cestovina plnená ricottou a tekvicou – restovaná na masle s pečenými tekvicovými semienkami – podávaná s mozzarellou di Burratou ( mozzarella z kravského mlieka ešte maslovejšia ako  mozzarella di Bufalla  )  ( 1,3,7,11,12 )

     HLAVNÉ JEDLÁ

 

Pečené vykostené kuracie stehienka – marinované v jogurte a kari – podávané so zapekanými zemiačkami s brokolicou v bešameli ( bezlepkový )  7,9,12  300 g //  8,20 €

Vyprážaný bravčový rezeň plnený syrom gorgonzola a salámou Miláno ( sladkou ), podávaný s pečenými Americkými zemiakmi  1,3,7   300 g //  8,50 €

Grilovaný hermelín – podávaný s rucolovo – cviklovým šalátikom   ( šalát je podávaný na studeno )  7,12  300 g //  7,90 €

Filetto di maiale con prugne e speck Tirolese     400 g //  200 g //   12,90 €  

Grilovaná bravčová panenka plnená sušenými slivkami – pečená v Tirolskom specku – podávaná so slivkovou omáčkou a pečenými baby zemiačkami  9,12

Filetto tonno fresco alla griglia     400 g //  200 g //  15,90 €  

Grilovaný steak z tuniaka – podávaný s restovanou brokolicou s chilli a omáčkou z lúpaných paradajok s bazalkou a oregánom 4,12

PIZZA

1. PIZZA -  Salama Milano e olive  ( cesto, mozzarella, drť, salama Miláno, olivy mix  )  1,7,12   7,90 €

2. PIZZA -  Giuseppe    ( cesto, drť, mozzarella, cherry, speck, brié, pikantná saláma, rucola, parmezán   ) 1,7,12   10,90 €

3. PIZZA -  Funghi Integrale ( cesto Integrale, drť, mozzarella, šampiňóny ) 1,7,12  7,20 €

4. PIZZA -  BURRATA e MASCOLANE - cesto, mozzarella, cherry, „Mascolane“ tal. sušená šunka zo stehna, bazalka, mozzarella di    Buratta – ( mozzarella z kravského mlieka ešte maslovejšia ako  mozzarella di Bufalla  ) 14,90 €       

5. PIZZA - CALABRESE - cesto,mozzarella, pikantná saláma, N´Duja ( tal. pik.mäsová zmes), mozzarella Burrata  ( mozzarella z kravského mlieka ešte maslovejšia ako  mozzarella di Bufalla  )  (1,7,12 )  12,80 €  

6. PIZZA - TIROLESE - cesto,mozzarella, Tirolský speck, porcini ( nakl. dubáky) syr Taleggio ( syr s výraznou vôňou ) (1,7,12 )  11,90 €  

 

Ponuka dňa sa podáva do vypredania zásob. Celková váha surovín je v surovom stave. Za polovičnú porciu jedla sa účtuje 70% z ceny objednaného jedla. Obalový materiál je účtovaný 0,60 €.  Pripravujeme pre Vás všetko čerstvo preto doba prípravy jedál môže trvať až 40 min.

 

Copyright © 2016 Vulcano |