Dnes sme si pre Vás pripravili UTOROK 10. 9. 2024
POLIEVKA // ZUPPA
Šošovicová na kyslo s údeným mäsom 0,25 l // 3,20 € 7,9,12 ( pôvod mäsa – SK )
Hovädzí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami 0,25 l // 3,10 € 1,3,9,12 ( pôvod mäsa – SK )
CESTOVINY // PASTA
Risotto 4 Formaggi 300 g // 10,20 €
Krémové rizoto restované so 4 druhmi syra, maslom 7,9,12
Lasagne pomodoro 300 g // 9,90 €
Domáce lasagne s paradajkovým bešamelom, šunkou, grilovanými šampiňónmi, čerstvou paradajkou, mozzarellou 1,3,7,9,12
Risotto con pere caramelata e arrosto di vitello 350 g // 100 g // 14,90 €
Krémové rizoto restované so syrom gorgonzola a karamelizovanými hruškami na mede, maslom, parmezánom – podávané so studenými tenkými plátkami teľacej falošnej sviečkovej ( na spôsob Roastbeefu ), pečené vlašské oriešky 7,8,9,10,12
Fettucine nerro di sepia alla Italia 350 g // 100 g // 12,80 €
Sépiová cestovina restovaná s grilovanými kúskami Ostrieža na ol.oleji, bielom víne s cuketou, cherry paradajkami, cesnakom, chilli a talianskym korením so sušených paradajok, capár, olív, petržlenovej vňaťky a píniových orieškov 1,3,4,9,12
Granfarciotti tartuffo nerro 200 g // 10,90 €
Čerstvá cestovina plnená ricottou a čiernym tartuffo ( čierna hľúzovka ) – podávaná v smotanovej omáčke s dubákovým korením a tartufovým pyré, ricotta salata – sušená ricotta – jemne solená 1,3,7,12
HLAVNÉ JEDLÁ
Pečený kurací steak plnený friareli ( mladými výhonkami brokolice) a polosušenými paradajkami, zemiakovo – zelerové pyré, syrová omáčka 7,9,12 300 g // 150 g // 9,40 € ( pôvod mäsa – SK )
Herrengrostell, šalát z čerstvej hlávkovej kapusty s grilovaným Tirolským speckom 9,12 300 g // 150 g // 9,90 €
( restované ochutené kúsky bravčového, hovädzieho mäsa a pečených zemiakových plátkov na panvičke )
Pečené morčacie stehno na cherry paradajkách, kus-kus s vôňou škorice 1,9,12 300 g //150 g // 8,90 € ( pôvod mäsa –SK )
Vyprážaná mozzarella v „Panko“ strúhanke, hranolky, Remolata ( domáci dresing z majonézy s kyslou uhorkou, caparami, cibuľkou a sardelkami ) 1,3,7,12 300 g // 8,80 €
Spezzatino di cervo con canederli mirtili 450 g // 200 g // 12,90 €
Jelení guláš dusený na červenom víne s brusnicami – podávaný s domácou žemľovou knedľou so sušenými brusnicami 1,3,7,9,12
Ribey steak alla griglia con salsa funghi porcini 400 g // 200 g // 18,90 €
Grilovaný hovädzí „Ribey steak“ podávaný s dubákovou omáčkou a pečenými zemiačkami na cesnaku s rozmarínom
9,12 ( pôvod mäsa – EU ) ( Ribey steak“ – steak z vysokého roštenca s tukovým mramorovaním )
Filetto tonno fresco con insalatina piseli con baccello 400 g // 200 g // 16,40 €
Grilovaný steak z tuniaka s restovanými hráškovými lúskami na oliv.oleji s cesnakom a smotanovo – limetková omáčka 4,7,12
PIZZA
PIZZA – OLYMPIA cesto, mozzarella, drť syr gorgonzola, talianska sušená šunka 1,7,12 9,70 €
PIZZA – DELLO CHEFF integrale cesto integrale. drť, mozzarella, slaninka, vajíčko, parmezán 1,3,7,12 9,20 €
PIZZA – GORGONZOLA e SPINACI cesto, drť, mozzarela, syr gorgonzola, špenát 1,7,12 8,50 €
BUD SPENCER ( cesto, drť, mozzarella, salsicia ( ochutená talianska klobásová zmes bez papriky, kukurica, chilli, červená fazuľa )
1,7,12 10,90 €
BURATTA e CULATA ( cesto, mozzarella, cherry paradajky, talianska sušená šunka, čerstvá bazalka, Mozzarella di Burrata je ešte maslovejšia ako mozzarella di Bufala – je podávaná na pizzi na studeno 1,7,12 16,40 €
ROSETTE ( ruže z pizzového cesta plnené šunkou, šampiňónmi, mozzarellou a pikantnou salámou – podávané s ochuteným rucolovým šalátikom so cherry paradajkami a čiernymi olivami ) 1,7,12 10,80 €
Ponuka dňa sa podáva do vypredania zásob. Celková váha surovín je v surovom stave. Za polovičnú porciu jedla sa účtuje 70% z ceny objednaného jedla. Obalový materiál je účtovaný 0,60 €. Pripravujeme pre Vás všetko čerstvo preto doba prípravy jedál môže trvať až 40 min.