Denne otvorené v čase od  7:30 do 23:00

Máme zatvorené

+421 (0) 41 286 12 16      +421 (0) 902 421 899

Denné MENU

Denné menu

 

VÍKENDOVÁ   PONUKA

 

POLIEVKA  //   ZUPPA

 

 Brodo di fagiano con petto di fagiano arrotoalto   250 ml  //    40 g  //   4,10  €  

Silný bažantí vývar podávaný  s rolkou z bažantích pŕs plnenou koreňovou zeleninou   9,12

 

ŠALÁTY  //  INSALATE  // SALAD

 

Insalata di maiale    220 g  //  100 g  //  6,90  €

Šalát z čerstvého  baby špenátu, červenej čakanky, pečených mandľových lupienkov – ochutený malinový octom – podávaný s grilovanou bravčovou panenkou  8,9,12

 Cappesante alla griglia con insalatina  200 g  //  100 g  //  9,60  €  

Šalát z poľníčku a čerstvých fíg - ochutený mangovo – kôprovým dresingom -  podávaný s grilovanými 

mušľami  sv. Jakuba  s bylinkovým maslom   2,7, 9,12

 Alli di pollo fritto con salsa di gorgonzola   200 g  //    5,50 €  

Fritované marinované kuracie krídelka – gorgonzolový dip, opekaná panina   1,7,9,12

  

CESTOVINY //  LA PASTA  //  PASTA

 

Pappardelle con pezzi di manzo e funghi galetti  con salsa di pana  400 g //  100 g //  11,80  €

Cestovina restovaná s grilovanými kúskami hov. sviečkovice a kuriatkami v smotanovej omáčke,  parmezán  1,3,7,9,12

 Risotto con guancialle di maiale 350 g  //  100 g //  8,70  €

Krémové  rizoto restované s červenou cibuľou a čiernym pivom – podávané s bravčovými líčkami dusenými na aníze, parmezánové lupienky  7,9,12

 Fettucine con salmone affumicato  400 g // 100 g //   9,70    €

Cestovina restovaná s údeným lososom v paradajkovej omáčke so smotanou a vodkou   1,3,4,7

 Quadrotti di mare con scalogno e sardele   350 g //  8,90  €

 

Cestovina plnená morskými plodmi restovaná na masle, šalotke, cesnačiku so sardelkami a chilli   1,2,3,4,7,9,12

HLAVNÉ EDLÁ  / SECONDI PIATTI /  MAIN COURSES

 

Cotoletta di pollo fritto con insalata di patate   400 g  //  200 g //    7,90 €  

Vyprážaný kurací rezeň so zemiakovým šalátom s jarnou cibuľkou, redkvičkou a majonézou  1,3,7,9,12

 Spezzatino di cervo con canederli di prugne   400 g  //  200 g //   10,90 €  

Srnčí guláš s brusnicami  podávaný s domácimi pečivovými knedličkami so sušenými slivkami a koriandrom  1,3,7,9,12

 Petto d´anatra alla griglia con salsa di castagne e arancio  300 g //  200 g //   11,90  €  

Grilované kačacie prsia podávané na gaštanovom pyré s pomarančovou redukciou     7,9,12

 Filetto di manzo con salsa di peper   400 g  //  200 g //   12,80  €  

Hovädzí steak z falošnej sviečkovej  na omáčke z čierneho korenia marinovanom v brandy so smotanou  – podávaný s fritovanými zeleninovými hranolkami   7,9,12

 Coda di rospo al forno in pancetta con puré di prezemollo e funghi      400 g  //  200 g  //  13,80   €  

Morský ďas pečený v gazdovskej slaninke – podávaný s petržlenovým pyré, cviklovou penou a omáčkou z húb shiitake  4,7,9,12

  

PIZZA  TÝŽDŇA

 

„RICOTTA e SPINACI  - CALZONE “          6,90 €

180 g Cesto,   100 g mozzarella, 100 g špenát, 50 g ricotta, 100 g paradajková drť ( zvlášť do misky ),  1,7

 

 

 „Pizza  SPECK e UOVO “                             6,50 €

180 g Cesto „Integrale“ 100 g paradajková drť, 100 g mozzarella, 80 g Tirolský speck,  vajce  1,3,7,12

 

 

 

 

Doba prípravy jedál z ponuky môže trvať viac ako 40 minút.

 

Váha celého jedla  //  z toho hmotnosť mäsovej zložky v surovom stave

Copyright © 2016 Vulcano | | Developed by: Juraj Macák