Denne otvorené v čase od  7:30 do 23:00

Máme zatvorené

+421 (0) 41 286 12 16      +421 (0) 902 421 899

Týždenné MENU

Týždenné menu

ŠALÁTY  //  INSALATE  // SALAD

Carpaccio di tonno con bruschette    200 g  // 100 g //   8,50 €  

Carpaccio z tuniaka s paradajkovými concosé – podávané s grilovanými bruschetkami    1,4,9

Insalata pesce gatto africano  300 g  //  80 g //  7,10  €  

Mix listových šalátov s červenou cibuľkou, cherry paradajkami, olivami a údeným Sumčekom Africkým 4,9,12

Formaggi misti alla Siciliana  240 g  //   7,90  €  

Syrový tanier zložený zo Sicílskych syrov –1.„Formaggio al Pistacchio“ 2. „ Provola fresca“ 3. „ Ricotta al forno“

podávaný s domácim chlebom a olivami 1,7,12

 

CESTOVINY //  LA PASTA  //  PASTA

Pappardelle con ragú bianco d´anatra     400 g //  120 g //  8,80 €

Cestovina restovaná s bielym kačacím ragú so zeleninou, s vôňou škorice, parmezán 1,3,7,9,12

Gnocchi di patate con pesto di spinaci e butterfisch alla griglia  300 g  // 150 g //   9,70 €

Zemiakové gnocchi restované so špenátovým pestom – podávané s grilovanou maslovou rybou  1,3,4,7

Fagotti formaggio e pere con burro e fontina  300 g //  8,90

Cestovina plnená syrom a hruškami – restovaná na masle, so syrom „Fontina“ a praženými mandľovými lupienkami  1,3,7,9,12

Risotto fragole e pezzi di manzo   350 g //  100 g //   11,20 €

Krémové rizoto restované s jahodami, jahodovým pyré, proseccom – podávané s grilovanými kúskami pravej hovädzej sviečkovej  7,9,12

 

HLAVNÉ  JEDLÁ  / SECONDI PIATTI /  MAIN COURSES

Flank steak alla griglia con insalatina di patate    400g  //  200 g //   9,10  €  

Grilovaný hov.„Flank steak“ podávaný s teplým šalátom z pečených zemiačkov, papriky, čer. cibuľky a kyslej uhorky   9,12

Filetto di salmone con verdura   300 g  //  200 g //   12,90 €  

Losos pečený v papilote so zeleninou (cuketa, baklažán), podávaný s bylinkovým dipom   4,7,9,12

Pezzi di manzo con funghi galetti e salsa di pana  230 g  //  200 g //   18,50  €  

Rezance z pravej hovädzej sviečkovej restované s kuriatkami v smotanovej omáčke s parmezánom  7,9,12

 

PIZZA  TÝŽDŇA

„PROVOLONE STAGIONATO“             8,90 €

180 g Cesto,   80 g paradajková drť, 100 g mozzarella, 80 g prosciutto crudo  (talianska sušená šunka), 30 g rucola,

100 g  lupienky zo Sicílského parmezánu „Provolone Stagionato“ (jemne pikantný)  1,7

„TIROLESE“                                                7,90 €

180 g Cesto „Integrale“,  80 g Paradajková drť, 100 g Mozzarella, 80 g Tirolský speck, , 100 g Porcini (nakladané hríby), 80 g Gorgonzola 1,7

 

 

Doba prípravy jedál z ponuky môže trvať viac ako 40 minút.

Váha celého jedla  //  z toho hmotnosť mäsovej zložky v surovom stave

 

 

Copyright © 2016 Vulcano | | Developed by: Juraj Macák