Denne otvorené v čase od  7:30 do 23:00

Máme zatvorené

+421 (0) 41 286 12 16      +421 (0) 902 421 899

Týždenné MENU

Týždenné menu

ŠALÁT / INSALATA

Insalata  con filetti di tonno  all´olio di oliva  220 g  //  7,90 €

Listový šalát so cherry paradajkami – podávaný s filetom z tuniaka v olivovom oleji 4,12

Bufalla „Caprese“   125 g + 125 g  //   8,20 €

Mozzarella di „Bufalla“ s čerstvou paradajkou – ochutená  olivovým olejom s čerstvou bazalkou, domáca panina    1,7,12

 

CESTOVINY / PASTA

Risotto zafferano e costoletto di agnello alla griglia    350 g //  90 g //  13,90 €

Krémové rizoto so šafránom, sušenými paradajkami a cuketou, s maslom a parmezánom – podávané s grilovaným jahňacím hrebienkom 7,9,12

Gnocchi di patate con salsa di pana, funghi galetti e chips coppa Emiliana   350 g  // 30 g //  8,90 €

Zemiakové gnocchi restované v smotanovej omáčke s kuriatkami – podávané s fritovanými chipsami „Coppa Emiliana“

(talianska údená krkovička), parmezánové lupienky 1,3,7,9,12

Tagliatelle „Frutti di mare“   400 g  // 100 g //  8,80 €

Čerstvá cestovina restovaná na bielom víne s plodmi mora, chilli, cesnakom  a paradajkami 1,3,4,9,12

Ravioli al Capriolo e Salmi   150 g  //  9,70 €

Cestovina plnená srnčím ragú – restovaná na masle, rukola, parmezán 1,3,7,9,12

HLAVNÉ JEDLÁ

Filetto di pollo con crusta di arancio   300 g // 200 g //   9,30    

Kurací steak grilovaný v pomarančovej cruste – podávaný s čokoládovým demiglase a fritovanými  zemiakovými lyžičkami     7,9,12

Chuck Tender alla griglia con burro alle erbe e asparagi verdi  300 g // 200 g //   12,90    

Grilovaný hovädzí steak „Chuck tender“ podávaný s grilovanou zelenou špargľou a bylinkovým maslom, batátové hranolky     („Chuck Tender“ falošná sviečková odležaná 80 dní pôvod Írsko) 7,9,12

Stracetti di vitello con porcini, balsamico e rucola    300 g // 200 g //   13,10    

Teľacie rezance (lepkové) restované s dubákmi, balsamikom, rukola – podávané s domácou paninou 1,9,12

Filetto di trotta con insalatina     350 g // 200 g //   11,70    

Grilovaný vyfiletovaný pstruh podávaný s teplým šalátikom zo zelených fazuliek restovaných so sušenými paradajkami, cesnakom a sardelkami 4,9,12

 

PIZZA TÝŽDŇA

PIZZA   „Salsicia e patatine“    7,50 

Cesto, mozzarella, pomodoro, talianska klobásková zmes bez papriky, vyprážané zemiakové hranolky   1,7,12 

PIZZA „Carciofatta con Bufala“   z   Integrale cesta     7,80 €

Cesto, artičokový krém, mozzarella di Bufala ( maslovejšia ), sušené paradajky, čierne olivy  1,7,12 

 

   

Jedlá v týždennej ponuke sú platné len do vypredania zásob. Potom budú zamenené za iné jedlá. Za polovičnú porciu jedla sa účtuje 70% z celkovej ceny objednaného daného jedla. V prípade, že objednávate jedlo so sebou, treba brať na vedomie, že obalový materiál je účtovaný ( 0,40 € ). Doba prípravy jedál z ponuky môže trvať viac ako 40 minút.

Váha celého jedla  //  z toho hmotnosť mäsovej zložky v surovom stave

 

 

                                                      

Copyright © 2016 Vulcano |