Denne otvorené v čase od  7:30 do 23:00

Práve máme otvorené

+421 (0) 41 286 12 16      +421 (0) 902 421 899

Týždenné MENU

Týždenné menu

ŠALÁTY  //  INSALATE  // SALAD

Impepata di cozze     250 g //   6,80 € 

Restované slávky s paradajkovej omáčke s cesnakom a chilli, podávané s domácou paninou  1,2,9,12,14

Bruschetta con paté di maiale   150 g //  4,70 € 

Bruschetky s domácou bravčovou paštétou s dijónskou horčicou      1,9,10,12

Insalata di manzo   250 g // 100 g //  8,90 € 

Šalát z baby špenátu a cherry paradajok – ochutený medovo – horčicovým dresingom – podávaný s grilovanou falošnou sviečkovou,parmezán      7,9,10,12

CESTOVINY //  LA PASTA  //  PASTA

Tagliatelle verdi con zuchine, pomodoro e pesce gatto africano  350 g // 100 g //  8,70   

Špenátová cestovina restovaná s cuketou, paradajkovým concosé, rucolou a cesnakom – podávaná s grilovaným filetom Sumčeka Afrického  1,3,4,9,12

Risotto con pesto pomodorini al forno e coppa Emiliana  350 g //  80 g //  7,90 € 

Krémové rizoto restované s pestom z pečených cherry paradajok s tymiánom, koriandrom, bazalkou a cesnakom, podávané s talianskou údenou krkovičkou „Coppa Emiliana“, maslo, parmezán  7,9,12

Pappardelle con ragú di verdura e filetto di maiale    350 g //  100 g //  7,50 € 

Cestovina restovaná so zeleninovým ragú v paradajkovej omáčke s červeným vínom  – podávaná s grilovanou bravčovou panenkou, parmezán  1,3,7,9,12

Cappelli al funghi     200 g //  8,90 € 

Cestovina plnená hubami –  na masle s petržlenovou vňaťou a dubákovým korením, parmezánové lupienky      1,3,7,9,12

HLAVNÉ JEDLÁ  / SECONDI PIATTI /  MAIN COURSES

Filetto di maiale con salsa di noci e insalatina di mango     250 g // 200 g //  12,90    

Grilovaná bravčová panenka s omáčkou z vlašských orechov, brandy a smotany – podávaná s mangovým šalátikom s chilli a koriandrom  7,8,9,12

Spezzatino di carne mista   350 g // 150 g //  9,50    

Kotlíkový guláš ( hovädzie a bravčové mäso ) so zemiačkami – podávaný v pečenom polievkovom chlebe  1,3,9,12

Bistecca di salmone con puré di zucca  200 g //   14,20    

Grilovaný steak z lososa – podávaný s penou z pečenej tekvice „Hokaido“ s tymiánom 4,9,12

 Costoletto di agnello con salsa di mirtili   350 g // 250 g //  22,50    

Grilovaný jahňací hrebienok – podávaný so šípkovou omáčkou s čokoládou a kukuričnou polentou  9,12

PIZZA  

Coppa  Emiliana                 7,30 €

Cesto 180 g, 80 g drť, mozzarella 100 g, 80 g špenát,50 g syr Brié, 50 g Coppa Emiliana ( Talianska sušená krkovička  1,7

Tirolese z cesta Integrale      7,80 €

Cesto Integrale 180 g, 80 g drť, mozzarella 100 g, 80 g porcini, 50 g syr Gorgonzola, 50 g Tirolský speck  1,7

 

 

V prípade, že si budete chcieť zobrať jedlo so sebou, chceme Vás upozorniť, že obalový materiál Vám bude účtovaný. Cena obalu a krabice na pizzu je 0,40 €

Doba prípravy jedál z ponuky môže trvať viac ako 40 minút.

Váha celého jedla  //  z toho hmotnosť mäsovej zložky v surovom stave

 

 

 

Copyright © 2016 Vulcano | | Developed by: Juraj Macák