Denne otvorené v čase od  7:30 do 23:00

Práve máme otvorené

+421 (0) 41 286 12 16      +421 (0) 902 421 899

Týždenné MENU

Týždenné menu

POLIEVKY  /  MINESTRE / SOUP

 

Brokolicový krém  7,9  0,33 l  //  2,40 €

ŠALÁTY  //  INSALATE  // SALAD

 

Impepata di cozze  200 g  //  6,70 €  

Restované čerstvé slávky na cesnačiku, chilli, bielom víne a paradajkovej omáčke, podávaná s grilovanými bruschetkami 1,2,9

 

 Insalata di manzo  200 g  //  8,90 €  

Čerstvý baby špenát s grilovanými cherry paradajkami a grilovanými kúskami pravej hovädzej sviečkovej – ochutený medovo – horčicovým dresingom, parmezán 7,9,10

Tortila con insalatina e gambaretti alla griglia   200 g  // 100 g //    7,90 €  

Tortila plnená listovým šalátom so cherry paradajkami, citrónikom  a grilovaným špízom z čerstvých kreviet, kokteilová omáčka  1,2,9

 

CESTOVINY //  LA PASTA  //  PASTA

 

Risotto con petto d´anatra   350 g //  100 g //  8,90 €

Krémové rizoto restované s čerstvým ananásom, zázvorom, ananásovou šalviou a chilli – podávané s grilovanými kačacími prsiami, parmezán 7,9,12

 Pappardelle con ragú di vitello con funghi porcini e vino bianco   350 g //  120 g  //  8,80  €

Cestovina restovaná s trhaným teľacím ragú s dubákmi a červeným vínom, parmezán 1,3,7,9,12

 

 Fettucine con finocchio, pomodori secchi e butterfish 350 g  //  100 g  //  8,70 €

Cestovina restovaná s feniklom, sušenými paradajkami, fazuľkovými lúskami a maslovou rybou  1,3,4,9,12

 Tortelazzo Capriolo e salmi   350 g  //   8,70 €

Cestovina plnená srnčím ragú – restovaná na masle s čerstvou šalviou, parmezán  1,3,7,9,12

 

 Tagliatelle con ragú di coniglio   400 g //  130 g //  7,40 €

Cestovina restovaná s trhaným zajačím ragú restovanom so zeleninou na červenom víne, parmezán 1,3,7,9,12

 

 Penne con lentiche, guancialle e chilli con salsa di pomodoro  400 g  //  6,60 €  

Cestovina restovaná s červenou šošovicou, toskánskou slaninkou „Guancialle“, chilli v paradajkovej omáčke, parmezán  1,7,9,12

 

 HLAVNÉ  JEDLÁ  / SECONDI PIATTI /  MAIN COURSES

 

Ribeye steak alla griglia con patate ripiene con ricotta e pancetta   400 g  //  250 g //  19,80  €  

Grilovaný Ribeye steak podávaný s pečeným zemiakom plneným bryndzou a slaninkou   7,9,12

 Filetto di pollo „Supreme“ co nragú di piopini  400 g  // 280 g //   8,40  €  

Pečené kuracie prsia „Supreme“ ( s kožou a krídlovou kostičkou) podávané na zeleninovom ragú s pňovkami a smotanou 7,9,12

 Costoletto di manzo al forno con salsa di pomodoro   350 g  //  8,40  €  

Pečené hovädzie rebierka podávané s paradajkovou salsou s cibuľkou a koriandrom, domáci chlieb, pikantná omáčka   1,9,12

 Butterfisch al forno con insalatina   300 g  // 150 g //  10,90  €  

Pečená maslová ryba podávaná na „Mizuno“ šaláte s restovanými hráškovými lúskami a tekvicovými semienkami – ochutenom pomarančovou redukciou   4,7,9,12

 Tonno fresco alla griglia con patate e spinaci arrosto   400 g  //  200 g //  22,80  €  

Grilovaný čerstvý tuniak – podávaný s restovanými zemiačkami s čerstvým baby špenátom a cesnačikom  4,9,12

  

PIZZA  TÝŽDŇA

 

PIZZA – SALSICIA e  PATATINE                               6,70 €

180 g cesto,  100 g mozzarella, 50 g paradajková drť, 100 salsicia ( talianska klobásková zmes), 100 g hranolky 1,7

 

PIZZA – SPINACI e  UOVO                                                6,50 €

180 g cesto Integrale, 100 g mozzarella, 50 g paradajková drť, 100 g špenát, 1 vajce, parmezán   1,3,7,12

 

Limonáda –      Bazalková so zeleným korením   0,4 l        1,90 €

                      Zázvorová s Ibištekom                0,4 l        1,90 €

                       

ZMRZLINA Jahoda, Čučoriedka, Biela čokoláda, orech, Straciatella, Amarena, vanilka  1,3,7,5,8

 

Doba prípravy jedál z ponuky môže trvať viac ako 40 minút.

Váha celého jedla  //  z toho hmotnosť mäsovej zložky v surovom stave

Copyright © 2016 Vulcano | | Developed by: Juraj Macák